Wie komt de Regiegroep versterken?

De Regiegroep is op zoek naar iemand die het team komt versterken. In het voorjaar van 2019 is Harmke Vlieg teruggetreden vanwege haar drukke baan als wethouder in Assen. We zoeken iemand die lid is van de GKv met interesse in en basiskennis van het kerkverband, en die positief staat tegenover het proces van hereniging van NGK en GKv. Gelet op de huidige samenstelling van de Regiegroep gaat de voorkeur uit naar een vrouw die jonger is dan 40 jaar.

Meer informatie over de samenstelling en de taak van de Regiegroep is elders op deze website te vinden, onder andere hier en hier. In dat laatste bericht leest u onder ‘besluit 2’ meer over wat er van de Regiegroep verwacht wordt.

De officiële benoeming van een nieuw lid vindt in het voorjaar van 2020 plaats door de GKv-synode en de Landelijke Vergadering van de NGK op voordracht van de Regiegroep.

Hebt u zelf interesse in deze vacature, wilt u ons attenderen op iemand die u hiervoor geschikt vindt of wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar regiegroep@ngk.gkv.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *