Belangrijke data

Op weg naar hereniging wordt er achter de schermen hard gewerkt, maar tegelijk is het het verlangen van de Regiegroep dat beide achterbannen zoveel mogelijk van haar werk op de hoogte zijn en erbij betrokken worden.  Ook werpen de belangrijke vergaderingen van het landelijk kerkverband van zowel NGK als GKv in 2020 hun schaduwen al vooruit. Een aantal concrete momenten waarvoor u uitgenodigd wordt om mee te bidden, mee te denken en mee te praten vindt u in onderstaande agenda.

Wanneer? Wat? Waar?

19:30 u.

Bidstond voor de Landelijke Vergadering van de NGK, aansluitend opening van de LV en verkiezing moderamen.

Het Kruispunt

Gedempte Gracht 1

Zeewolde

10:00 u.

Eerste zitting Landelijke Vergadering NGK met o.a. rapport van het moderamen van de vorige LV over voorbereiding van de nieuwe LV.

Idem

19:30 u.

Bidstond voor de Generale Synode van de GKv.

Ontmoetingskerk

Kornetstraat 4

Goes

9:00 u.

Opening, verkiezing moderamen en eerste zitting Generale Synode GKv.

Idem
1 januari Deadline voor het aanleveren van commentaar door GKv- en NGK-gemeenten op het voorstel voor een nieuwe kerkorde voor NGK/GKv bij de Werkgroep Toekomstige Kerkorde

Via mail: kerkorde@ngk.gkv.nl

Lees hier meer over de nieuwe kerkorde.

Eén gedachte over “Belangrijke data