Groeiende eenheid: impressie LV/GS

De landelijke ontwikkelingen binnen een kerkgenootschap zijn voor veel kerkleden wellicht wat ‘ver van hun bed’. Maar voor alle besluiten die de landelijke vergadering (NGK) en de generale synode (GKv) het afgelopen jaar namen, geldt: ieder kerklid krijgt ermee te maken. Want deze twee kerkgenootschappen zetten grote stappen richting een gezamenlijke kerkgemeenschap. Een bijzondere ontwikkeling!

In onderstaande digitale brochure nemen de moderamina (dat zijn de besturen) je mee langs de hoogtepunten van de gezamenlijke landelijke vergadering/generale synode. Onderaan elk hoofdstuk staan vaak links naar downloads of verslagen, voor als je meer wilt weten over het betreffende besluit of onderwerp.

GKV NGK