Nodig de Regiegroep uit

Gemeenten of kerkenraden hoeven niet af te wachten of er bij hen in de buurt een avond wordt georganiseerd. Ze kunnen ook zelf het initiatief nemen om leden van de Regiegroep uit te nodigen voor een ontmoeting.

De regiegroep vlnr: Harmke Vlieg, Sytze Huizinga, Pieter Dirk Dekker, Jan van der Stoep, Rob Vreugdenhil, Ad de Boer, Maaike Harmsen, Kornelis Harmannij.

Voorzitter Ad de Boer van de Regiegroep: ‘We zijn graag beschikbaar voor gesprekken met gemeenten die daartoe zelf het initiatief nemen. Zo zijn we de afgelopen tijd al uitgenodigd in Amersfoort, Nijmegen, Wezep en Zwolle voor een ontmoeting met kerkenraden of op gemeentebijeenkomsten. We hebben deze gesprekken beleefd als plezierige, openhartige ontmoetingen waarin zorgen en verlangens werden gedeeld. Dat was voor ons leerzaam en inspirerend en hopelijk ook voor onze gesprekspartners. Nodig ons uit, dan komen we!’ Kerkenraden of gemeenten die leden van de Regiegroep willen ontmoeten, kunnen dat laten weten via regiegroep@ngk.gkv.nl

2 gedachten over “Nodig de Regiegroep uit

 • 21 februari 2019 om 09:40
  Permalink

  Beste mensen van de regiegroep,

  Fijn dat jullie het land intrekken. Voor ons als mensen in Zeeuws-Vlaanderen is zo ongeveer de dichtstbijzijnde mogelijkheid om jullie te zien vandaag in Eindhoven. Dat is met de auto zo’n twee uur rijden. Dat wordt hem dus niet…
  Misschien komt het ook wel omdat er in deze regio (trouwens in heel Zeeland) geen NGK is, maar we leven wel graag mee. Zou het misschien een idee zijn om ook nog eens af te dalen naar ons, al was het maar naar Goes, een plaats waarvan de naam hopelijk verbonden mag worden aan verdere besluiten over eenwording.

  Heel veel sterkte en meer nog: Gods zegen toegewenst!

  Beantwoorden
 • Pingback: De regiegroep trekt het land in - GKv en NGK onderweg naar 1 kerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *